Extrém diéta: ananászon élt a színésznő!

Extrém diéta

Tartalom

  Írta: Balogh Mia A tudósok szerint az éheztetés beindítja a fogyást.

  fogyni formájába

  A szakemberek korábban nem győzték hangoztatni, hogy ne éheztessük magunkat. Tehát egy nulla kalóriás másfél napot olyan fél nap követ, amikor nincs kalóriaszámolás, ételmegvonás. Amikor akár három cukorral is ihatjuk a kávét, és még egy sütit is ehetünk mellé már aki kibírja ezt a cukorsokkot.

  zsírégetés az alsó részből

  A tudósok 60 túlsúlyos, és közti önkéntes bevonásával folytatták le tudományos kísérletüket. A tudósok azt látták, hogy ez idő alatt a koplalós csoport tagjai átlagosan közel 4 kilót adtak le, javult a véreredményük, csökkent a hasi zsírjuk, valamint több mint harmadával kevesebb kalóriát vittek be a szervezetükbe, mint addig.

  Mármint ha tudatosan számolták volna a kalóriákat.

  enni amit akarsz és fogyni

  De erre ennél a diétánál nincs szükség. Épp ezért lehet sokak számára vonzó, mert a kalóriaszámolás egyrészt folyamatos korlátozást jelent, másrészt a rohanó hétköznapok során nem mindenkinek könnyű. Azt egyelőre az orvosok sem tudják biztosan, hogy a extrém diéta napi böjtnek miért lehet ennyi jó hatása, de azt gyanítják, evolúciós okok állhatnak a háttérben: sokaknak az ősemberek étrendjét idézi, mert nekik sem volt állandóan elérhető az étel.

  fogyjon 5 kilót egy hónap alatt

  Mielőtt úgy döntenél, kipróbálod ezt az extrém diétát, hadd hívjuk fel még egy dologra a extrém diéta a tudósok csak négy hétig követték a minden másnap koplalókat, ezért senki sem tudja, hosszabb távon milyen hatásokkal járhat ez a módszer. Ha még így is érdekel, mindenképp keresd fel a háziorvosod, és beszéld meg vele, mielőtt extrém diéta Fotó: RF.

  az ember 12 hét alatt lefogy