Ezek a kabátok állnak jól, ha van egy kis pocakod: karcsúsító fazonok a kínálatból

Karcsúsító kabát

Tartalom

  hogyan segíti a testet a zsírégetés

  Kurucz Barbara Az őszi-téli öltözködés egyik legnagyobb hátránya a hideg, karcsúsító kabát az ember lánya sokszor kénytelen több réteg ruha mögé rejteni az alakját, ami gyakran előnytelen végeredményt produkál.

  Szerencsére az idei kínálatban szép számmal találhatóak olyan karcsúsító kabátok, amelyek előnyösen formálják a sziluettet.

  lupus képes lesz lefogyni

  Szupernőies verziókat mutatunk! Ilyenkor gyakran a praktikusság háttérbe szorítja a nőiességet, hiszen senki sem szeret fázni. Ismét előkerülnek a kötött pulóverek, vastagabb kabátok, amelyek alá akár több réteg ruha is könnyedén befér.

  rohamok és fogyás

  Ám, egy jó kabátválasztással egy csapásra sikkessé teheted az összképet. Karcsúsító kabátok, amelyek feldobják a megjelenést Az ormótlan kabátok előnytelenül formálhatják az alakot, hiszen nemcsak, hogy elrejtik azt, de akár még szélesíthetik is.

  Ebben pedig az aktuális trendeknek karcsúsító kabát szerepük van. Évek óta hódít az oversize-őrület, így a legtöbb télikabát széthúzza a sziluettet.

  satoru iwata fogyás

  Ezek a ruhadarabok praktikusak, ám nem túl nőiesek, hiszen még a legvékonyabb nőkre is jópár plusz kilót rápakolnak optikailag.

  Karcsúsító kabát, hogy ezt elkerülhesd, érdemes az alakformáló fazonok között keresgélned, amelyek a szabásuknak köszönhetően megnyújtják a test vonalát, ezáltal nem tömbösítik, hanem slankítják az idomokat. Az üzletek kínálatában az oversize kabátok mellett számos karcsúsító darabbal is találkozhatsz, amelyeket jól ki tudsz majd használni a hideg hónapokban.

  fogyás templestowe

  Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szépségekre bukkanhatsz, akkor lapozd végig a galériát!