Karcsúsító-derék-ferdehas bottal IZOMETRIA - YouTube in | Soccer field, Soccer, Youtube

Karcsúsító karok

A karcsúsító szemléletváltás lényege és elemei - Tenuitas

Szerző: Ripost Intervallumos kardioedzés A sporttal foglalkozó kutatások szerint az edzésbe beiktatott rövid, intenzív karcsúsító karok legalább 24 órára felgyorsítják az anyagcserét.

Vagyis ha eddig általában 30 percet gyalogoltál, 5 percenként iktass be az edzésprogramba 30 másodperc erőteljes futást. Később ezt a 30 másodpercet 1 percre is emelheted, a sétálós szakaszok hosszát pedig 4 percre csökkentheted. Erősítő edzés Minél karcsúsító karok a testedben az izomszövet, annál több energiára van szüksége, vagyis nyugalmi állapotban is több zsírt éget a tested.

Heti alkalommal végezd el a következő, egész testet megmozgató gyakorlatsort körülbelül 30 perc alatt.

karcsúsító karok hogyan mérik a fogyás

Egy-egy gyakorlatból kezdd ismétléssel Fekvőtámasz: a mell, a váll és a kar izmait erősíti A kezedet a vállszélességnél kicsit szélesebb támaszba tedd. Figyelj rá, karcsúsító karok a tested egy egyenes vonalat alkosson.

Ha a térdelő fekvőtámaszt választod, a lábfejed a térded fölött legyen, a fenekedet ne told ki, és ne is lógasd, tartsd feszesen. A fejedet ne feszítsd hátra, de ne is lógasd.

karcsúsító karok heti maximális zsírvesztés

Körülbelül 90 fokban hajlítsd be a könyöködet, majd emeld vissza a kiinduló helyzetbe. Felülés: a hasizmokat erősíti Feküdj a hátadra, a lábad csípőszélességű terpeszben legyen a talajon.

A derekadat szorítsd a talajra, a hasizmaidat feszítsd meg, a könyöködet húzd a talaj felé. Kilégzéssel feszítsd meg még jobban a hasizmaidat, karcsúsító karok álladat emeld a mennyezet felé, a lapockádat pedig emeld el a talajtól.

Belégzésre térj vissza a kiinduló helyzetbe. Súlyzóemelés: a bicepszet erősíti Állj csípőszélességű terpeszbe, enyhén hajlított térddel.

Mindkét kézben súlyzó, karok a test karcsúsító karok, tenyér előre fordítva. Karhajlítással emeld a súlyzókat egészen mellmagasságig, majd engedd vissza a kiinduló helyzetbe.

A hátadat mindvégig tartsd karcsúsító karok, a könyöködet szorítsd az oldaladhoz. Lassú mozdulattal dolgozz lefelé is, ne hagyd, hogy a súly lerántsa a karodat! Guggolás: a combot és a feneket erősíti Kezdd a falnál: a hátaddal és fenekeddel támaszkodj a falnak, a lábad legyen csípőszélességnél valamivel nagyobb terpeszben, a térded legyen karcsúsító karok bokád fölött.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS, ANAMNÉZIS

Lassan ereszkedj le a fal mellett, úgy, hogy a térded 90 fokos szöget zárjon be. A térded ne csússzon ki két oldalra. Amikor ráéreztél a gyakorlatra, próbáld meg fal nélkül elvégezni, ilyenkor a feneked egy kicsit hátrébb kerül majd a gyakorlat közben. Fonts, hogy ekkor már a térdes nem mehet a boka elé! Fordított fekvőtámasz: a tricepszet erősíti Támaszkodj egy székre a tested mögött.

A térded legyen a bokád fölött, és zárjon be körülbelül 90 fokos szöget.

Ereszd le a tested úgy, hogy a könyököd 90 fokos szöget zárjon be, majd emeld vissza a tested a kiinduló helyzetbe. Ne görbítsd a hátadat, és ne told ki előre a csípőd és a térded, a felsőtested legyen függőleges.

karcsúsító karok fogyás mióma eltávolítás

Kitörés: a láb összes izmát erősíti Szűk terpeszből lépj egy nagyon előre és térdhajlítással engedd le törzsed a talaj irányába. Hátul lévő lábad térdével csaknem érintsd meg a talajt, majd térj vissza a kiinduló helyzetbe.

Evezés: a hát és a váll izmait erősíti Állj csípőszélességnél kicsit nagyobb terpeszbe, egyenes háttal dőlj kissé előre, mindkét kézben súlyzó.

Ma van Márta napja!

Könyökhajlítással húzd mellkashoz a súlyzókat úgy, hogy a mozdulatot szorosan a test mellett vezeted, majd engedd vissza a kiinduló helyzetbe. Ha elkezded az edzést, érdemes fokozatosan karcsúsító karok tervezetten terhelni a tested. Fontos, hogy "ne halj bele", de minden napra legyen elérendő új cél.

Így lesz sikerélményed, ami lelkesít, kitartó leszel és nem adod fel!