Hasonló témájú cikkeink

Zsírégetési rend

A 10x3-as zsírégető módszer A 10x3-as zsírégető módszer Értékeléshez kérlek 10 napos zsírégetés be!

SLIMMER WAIST and LOSE LOWER BELLY FAT in 14 Days - 10 min Workout

Mi csak örülünk ennek, mert ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a kis súly — magas ismétlésszám alapú, úgynevezett zsírégető edzések nem jelentik a legjobb megoldást arra, ha valaki szálkás akar lenni. A módszer nagykövete, 10 napos zsírégetés Waterbury eleinte nem zsírégetés céljából végeztette klienseivel a 10x3 módszeren alapuló edzéseket.

zsírégetési rend

Az eredeti edzéstervet követve azonban ez az edzésmódszer túl intenzív lett volna a zsírégetéshez. A kalóriadeficites állapotban egész egyszerűen túl sok lett volna.

zsírégetési rend

Így néhány változtatást eszközölt rajta, hogy megfeleljen a diéta mellett fennálló, csökkent regenerálódási képesség és erőszint állapotában is. Hogy használták tömegeléshez?

zsírégetési rend

Ez zsírégetési rend szokatlan mértékű terhelés ezzel a súllyal igen nagy izomfájdalmakat okoz, zsírégetési rend, ha figyelembe vesszük, hogy ilyen mértékű terheléssel nemszokás ennyi sorozatot végezni. Emellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy olyan terheléssel kell dolgozni, ami az utolsó sorozat utolsó ismétléseinél a bukáshoz nagyon közeli állapotba juttatja az, aki végzi.

zsírégetési rend

Ez végül igen nagy izomfáradtságot okoz, ami a hipertrófia szempontjából üdvös, de diéta mellett már kevésbé tartható. Lehet, hogy érdekel.

zsírégetési rend